Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Τέλος το pes για ps2 και psp

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Enternity.gr, η εμφάνιση των games για το ποδοσφαιρικό franchise της Konami στα PlayStation 2 και PSP formats σταματάει οριστικά στο PES 2014, αφού το PES 2015 κι έπειτα, οι κάτοχοι των εν λόγω συστημάτων θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις σκέψεις τους και να προβούν στην αγορά κάποιου νεότερου.

Μπορεί τα δύο αυτά formats να μην ήταν τα βασικά, ωστόσο σε χώρες με μικρές αγορές όπως η Ελλάδα, όπου και ο κόσμος έψαχνε φθηνές λύσεις για να ικανοποιήσει τις ποδοσφαιρικές gaming ανάγκες του, το PES στο PS2 ήταν σχεδόν αυτόματη λύση στο πρόβλημα.

Η επιβεβαίωση της πληροφορίας αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες, όταν και η Konami θα ανακοινώσει επίσημα τα formats του PES 2015. 

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

PES 2014 Locker Rooms

AEK Locker Room

Olympiakos Locker Room
PAOK Locker Room


Μπορείτε να αλλάξατε την εικόνα που έχει το pes 2014 ως φόντο στο edit mode κατεβάζοντας το παρακάτω αρχείο:

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

PES-HELLAS patch ver 2.00 (pc)

Η τελική έκδοση του Pes-Hellas patch είναι διαθέσιμη για λήψη από τα DOWNLOADS της σελίδας αυτής. Για να το εγκαταστήσετε πρέπει να κατεβάσετε και τα 11 parts μετά αποσυμπιέζετε το πρώτο part και κάνετε εγκατάσταση. Δεν χρειάζεται να έχετε κάποια προηγούμενη έκδοση του Pes-Hellas patch ή οποιοδήποτε άλλο patch πέρα από τα official της ΚΟΝΑΜΙ. Για πιο αναλυτικές οδηγίες διαβάστε το αρχείο readme που περιέχουν τα parts.Είναι συμβατό με το DLC 7.00 και το patch 1.07.
Το patch περιέχει:
-ολόκληρη τη superleague
-αγγλικό πρωτάθλημα και πορτογαλικό με κανονικά σήματα και εμφανίσεις για όλες τις ομάδες
-2 νέες ομάδες στις other european teams
-όλες οι ομάδες που συμμετέχουν ή συμμετείχαν στο μουντιάλ με ανανεωμένα ρόστερ
-πραγματικά ονόματα στους κλασσικούς παίκτες
-αληθινά ονόματα για τους παίκτες των εθνικών ομάδων
-πραγματικές εμφανίσεις για όλες τις εθνικές ομάδες
-νέες μπάλες
-νέα γραφικά
-νέα παπούτσια
-400+ νέα πρόσωπα για όλες τις ομάδες
-νέο στιλ στο μενού και νέα τραγούδια
-χειριστήριο ps3
-νέο χρώμα στον πίνακα του score
-και πολλά άλλα

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Τα πρώτα στοιχεία για το PES 2015


The Pitch is Ours…
Το PES 2015 επικεντρώνεται στο γήπεδο. Μέσα από τις συνδυασμένες προσπάθειες της ομάδας του Τόκυο και της PES Productions στο Windsor, θα αναπαραχθούν όλες οι στιγμές ενός συναρπαστικού αγώνα ποδοσφαίρου με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο. Το PES 2015 θα ορίσει την επιστροφή στις βασικές αξίες του PES για απόλυτο έλεγχο, εξαιρετικά ευαίσθητο χειρισμό και έμφαση στο gameplay, όπου ο χρήστης μπορεί χωρίς εμπόδια να παίξει όπως ακριβώς θέλει. Η KONAMI έχει δουλέψει σε όλα τα σημεία ώστε κάθε πάσα, κάθε σουτ και κάθε κίνηση εκτός φάσης να είναι επιτέλους ισορροπημένη ώστε το αποτέλεσμά της να προσφέρει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση στον παίκτη και στον τρόπο που προβάλλεται στο γήπεδο. Η συνολική εμπειρία του PES 2015 είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Ορίζοντας τις τρεις αρχές ενός σύγχρονου ματς, οι PES Productions έστησαν από την αρχή τους μηχανισμούς των σουτ και του τερματοφύλακα.

Excitement Of Goals
Ένα νέο σύστημα σουτ επιτρέπει μία τεράστια γκάμα από διαφορετικές εκτελέσεις χωρίς περιορισμούς, με απόλυτο έλεγχο και διαφορετικά επίπεδα δύναμης. Η αντιμετώπιση πολλών διαφορετικών στυλ επιθέσεων ορίζει και το νέο ρόλο του τερματοφύλακα, ώστε ενστικτωδώς να μπορεί να κλείσει τα κενά και να προβάλει και αυτός με τη σειρά του τεράστια ποικιλία στους τρόπους αντιμετώπισης της επίθεσης, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής κέντρου βαρύτητας.